خبرگزاری مهر، گروه بینالملل: رژیم صهیونیستی روز سهشنبه هفته گذشته (۲۷ شهریور ماه) در اقدامی جنایتکارانه تعدادی از دستگاههای دریافت پیام (پیجر) در لبنان را منفجر کرد. این دستگاهها طبق بیانیه حزب الله لبنان توسط تعدادی از کارگران واحدها و مؤسسههای مختلف حزبالله مورد استفاده قرار گرفته بود.
پس از انفجارهای روز سه شنبه دستگاههای ارتباطی پیجر در لبنان، عصر چهارشنبه هفته پیش (۲۸ شهریور ماه) در موج دوم انفجار دستگاههای ارتباطی صدای چندین انفجار در ضاحیه جنوبی بیروت و تعدادی دیگر از مناطق لبنان شنیده شد. در پی انفجار این دستگاهها، داخل تعدادی از آپارتمانها، خودروها و موتورسیکلتها آتشسوزی رخ داد.
در این دو عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی با منفجر کردن هزاران دستگاه پیجر، بیسیم و سیستمهای ارتباطی، دستکم ۳۷ شهروند لبنانی را شهید و بیش از چهار هزار نفر دیگر را زخمی کرد.
این رخدادهای تروریستی در مرکز توجه مردم جهان به ویژه کاربران انگلیسیزبان «ایکس» (توییتر سابق) قرار گرفت و هر کدام از زاویهای متفاوت به آن نگریستند.
عمده توجه کاربران فضای مجازی به شهادت غیرنظامیان به ویژه کودکان بود. در حالی که رژیم صهیونیستی و مدعیان حقوق بشر غربی مدعی هدف قرار دادن رزمندگان حزبالله هستند اما گزارشهای رسمی از نهادهای ذیربط لبنان و نیز محتوای انتشاریافته در فضای مجازی، عکس این ادعا را اثبات میکند.
کاربری که خود یک ژورنالیست و روزنامهنگار است، در حساب کاربریاش تصویری از یک کودک لبنانی را انتشار داده که در جریان این اقدام تروریستی رژیم کودککش به شهادت رسیدهاست.
این کاربر با کنایه به جنایت رژیم صهیونیستی و استاندارد دوگانه رسانههای غربی نوشت: او امروز در لبنان توسط اسرائیل کشته شد. رسانههای غربی این را به شما نشان نمیدهند.
در این میان شاهد موج ناراحتی و عصبانیت از اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی ایکس هستیم؛ کاربرانی که با ایموجیهای مختلف سعی در ابراز همدردی دارند.
کاربری با انتقاد از ارتکاب این جنایت توسط رژیم صهیونیستی، نوشتهاست: اسرائیل توانایی جنگیدن با نیروهای نظامی را ندارد و فقط کودکان و افراد بیدفاع را هدف قرار میدهد.
کاربر دیگر، تصویری از دو نظامی صهیونیست را که سوار و بر تانک و دستان خود را به نشان پیروزی بالا بردهاند، بازنشر کرد با پرچمی که روی آن نوشته شدهاست «ما کودکان را میکشیم».
کاربر دیگر با ابراز تعجب، این پرسش را مطرح کردهاست که «چه تفاوتی بین کودکان قتل عام شده در غزه، این بچه و کودکان کشورها و همه افرادی که از تروریسم اسرائیل حمایت میکنند، وجود دارد. همه حامیان اسرائیل تروریست، فرزندان خود را دوست دارند. خیلی زیاد…»
برخی کاربران نیز جدا از کودکان به دیگر شهدای جنایت رژیم صهیونیستی از طریق انفجار تجهیزات الکترونیک اشاره میکنند که اصلاً نظامی نبودهاند
کاربری با انتشار یک ویدئو در این زمینه نوشتهاست: آیفون، نوت بوک - درست در فروشگاهها منفجر میشوند. فیلم کارمندان وحشت زده یکی از این مغازهها را نشان میدهد که به طور معجزه آسایی موفق شدهاند به موقع به بیرون فرار کنند.
برخی کاربران به اهداف شوم رژیم صهیونیستی و نیز به جهانی اشاره کردهاند که به دلیل جنایتهای این رژیم به طور دائم رو به وخامتاست. کاربری نوشتهاست که «جهان ناگهان به مکانی خطرناک تبدیل شدهاست.»
کاربر دیگر از اشتیاق رژیم صهیونیستی به شروع «جنگ جهانی سوم» اشاره اما در عین حال تاکید میکند که با آغاز این جنگ، رژیم به سوی پایان عمر خود نزدیک میشود.
از نگاه کاربر دیگر رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب این همه جنگ و جنایت «باید در اسرع وقت یک کشور تروریستی در نظر گرفته شود».
«جعبه پاندورا» اصطلاحی بود که یک کاربر ضمن «شیطان محض» خطاب کردن رژیم صهیونیستی برای تبیین وضعیت جاری به کار برد و نوشت: این (اقدام رژیم به انفجار وسایل ارتباطی در لبنان) شیطان محض است. مردم جهان نگرانند که به دلیل نگهداشتن وسایل الکترونیکی با تهدید و خطر مواجه شوند. اسرائیل با کاری که دیروز و پریروز در لبنان انجام داد، جعبه پاندورا را گشود. اپل، سامسونگ، موتورولا و سایر شرکتها چه میتوانند بگویند؟ آیا ما بمب نگه میداریم؟
لازم به ذکر است که جعبه پاندورا به روایت افسانههای یونانی، جعبهای بود با محتوای تمامی بلاها و شوربختیهای ناشناخته بشریت از جمله کار، بیماری، مرگ و غیره. اصطلاح «باز کردن جعبه پاندورا» به معنای انجام یا شروع کاری که باعث مشکلهای پیشبینی نشده زیادی میشود.
برخی از کاربران ایکس نیز بر ضرورت واکنش سریع و قاطع جهانی برای توقف جنایتهای رژیم صهیونیستی تاکید میکنند.
یک کاربر که خود یک خبرنگار است، در صفحه شخصیاش در شبکه اجتماعی ایکس همزمان با انتشار دو تصویر از انفجار تجهیزات الکترونیکی نوشت: دنیا ناگهان به مکانی خطرناک تبدیل شدهاست. پس از حمله با استفاده از پیجرها، اکنون تلفنهای همراه هدف قرار گرفتهاند.
این کاربر به ناکارآمدی نهادهای مهم بینالمللی اشاره و اضافه میکند که سران کشورهای جهان آسیبپذیر شدهاند. به دنبال حملههای اخیر به دستگاههای پیجر در لبنان، سازمانهای اطلاعاتی جهانی به احتمال زیاد دچار آشفتگیاند.
نظر شما